Dekanımız, Dekanlar Toplantısına katıldı.

29 Aralık 2016 Perşembe

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında; Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve üniversitelerin Edebiyat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Turizm Fakültesi Dekanları ile Konservatuar, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Turizm Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

İlgili fakültelerden mezun adayların ülke geleceğinde istihdam sorunları hakkında nelerin yapılabilirliği üzerine soru-cevap şeklinde konuların ele alındığı toplantıya Fakültemizi temsilen Dekanımız Prof. Dr. Gökhan ABAY katılmıştır.